"De Tas" Dorpshuis-Eetcafé

Koffie en thee, een biertje en betaalbaar een hapje eten! ‘De Tas’ Dorpshuis en Eetcafé is een centrale plaats in Benthuizen.
(Familie) feesten, bijeenkomsten, koffie en thee, een biertje, maar ook als u afscheid moet nemen van een dierbare kunt u bij ons terecht. Wilt u gewoon goed, maar betaalbaar, een hapje eten? Ook dan komt u naar ‘De Tas’! Onze ruimtes zijn sfeervol ingericht en in de zomer zijn de knusse terrassen geopend.

Eetcafé

Eetcafé

Een groot gedeelte van ‘De Tas’ is ingericht als eetcafé met een keuken waar lekkere en betaalbare maaltijden worden bereid. Op de tap hebben wij Heineken.

U kunt dagelijks bij ons terecht voor een wisselend menu van de dag van rond de 10 euro. Hiernaast beschikken wij ook over een vaste menukaart. U kunt kiezen uit diverse maaltijden. Verse producten worden geleverd door plaatselijke leveranciers. Liever een simpele maaltijd? Geen probleem; we serveren ook heerlijke snacks.

Geen zin om te koken? U bestelt telefonisch (079-3313625) eenvoudig uw maaltijd en u haalt het bij ons op. Kijk op onze menukaart.

Contact opnemen

Zaalverhuur

Zaalverhuur

Wij beschikken over een grote ruimte. Binnen deze ruimte kunnen wij met verschuifbare wanden verschillende zalen creëren. De zalen zijn ook per dagdeel te huur. Voor tarieven verwijzen wij u naar onze website. Wilt u liever een grotere ruimte huren? Dat kan! Wij kunnen tot 250 mensen kwijt binnen onze locatie. Wilt u graag uw eigen catering verzorgen? Geen probleem, alles is bespreekbaar(079-3313625).

Voor Bedrijven:

U kunt bij ons terecht voor vergaderingen, trainingen en bedrijfsevenementen, eventueel met een compleet arrangement. Ook een lunch, diner, borrel of bittergarnituur is mogelijk. Wij beschikken over alle  audio en visuele apparatuur.

Meer informatie

Catering

Catering

Verras uw gezelschap door gebruik te maken van onze catering. Wij nemen u graag het werk uit handen door het verzorgen van de catering op  trouwerij, verjaardag, personeels- of familie feest, of iedere andere gelegenheid.

Bestellen werkt eenvoudig: maak uw keuze en geef dit telefonisch door (079 331 3625). Kijk ook op onze facebookpagina voor het menu van de dag! klik hier. 

Contact opnemen 

Koude- en warme buffetten

Koude- en warme buffetten

Krijgt u gasten? Wij bezorgen graag warme en/of koude buffetten bij u thuis of bij uw  bedrijf. Wij bieden veel mogelijkheden. Of u nu voor 4, 20 of 200 personen een buffet wenst: Wij organiseren een geslaagde culinaire oplossing. Alle vragen zijn welkom en alles is bespreekbaar. Wij maken een passend arrangement in goed overleg, voor elke beurs. Daarnaast kunt u ook saté, salades en/of borrelhapjes bestellen.

Contact opnemen

Feesten, bruiloften en partijen

Feesten, bruiloften en partijen

Door de makkelijke bereikbaarheid, de centrale ligging en de mogelijkheden is de keuze om uw feesten en bijeenkomsten bij ons te houden de juiste keus! Wij doen er alles aan om uw feest tot een echt feest te maken waar iedereen met een goed gevoel op terug zal kijken. Ons terras en BBQ staan tot uw beschikking.

U gaat trouwen? Ook dan komt u naar ‘De Tas’ Dorpshuis Eetcafé. Naast onze culinaire dienstverlening is ´De Tas´ ook een locatie in Benthuizen waar u officieel met elkaar in de echt verbonden kunt worden.

Kiest u ervoor om uw huwelijksvoltrekking met een receptie en/of feestavond  en  onze culinaire mogelijkheden te combineren? Neem contact met ons op (079-3313625), wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Contact opnemen

Fiets- en wandeltochten

Fiets- en wandeltochten

Wij beschikken over het kwaliteitslabel “Fietsers Welkom” van het Landelijk Fietsplatform voor fietsvriendelijke horeca en recreatiebedrijven.

Gratis: ruime parkeergelegenheid; opladen fietsaccu; EHBO-uitrusting; fietsreparatie uitrusting;

Mogelijkheid om een elektrische fiets te huren (reserveren)

Naast bovengenoemde activiteiten zijn vanuit ‘De Tas’ Dorpshuis en Eetcafé ook wandeltochten te organiseren. Onze horecagelegenheid ligt aan de rand van het recreatiegebied Bentwoud, waar prachtige wandelroutes zijn uitgezet. U kunt ook een kijkje nemen in het poldergebied “De Weipoort”, wat deel uitmaakt van het Groene Hart.

Contact opnemen 

Condoleance arrangement

Condoleance arrangement

Helaas zijn er momenten in het leven dat je afscheid moet nemen van dierbaren.

Voor deze droevige gelegenheden willen wij u graag bijstaan om samen een waardige ceremonie of condoleance te organiseren. Vraag uw uitvaartverzorger naar de mogelijkheden van ons Dorpshuis.

Wij werken samen met diverse uitvaartorganisaties

Contact opnemen

Broodjes- en maaltijdservice

Broodjes- en maaltijdservice

Voor zowel bedrijven als particulieren hebben wij een verzorgde maaltijd- en broodjesservice met lekker luxe en betaalbare broodjes en maaltijden.

Heeft u  een vergadering, verjaardag of een andere bijeenkomst?  Neem contact met ons op (079-3313625), geef uw wensen door en wij verzorgen de rest.

Contact opnemen