Zaalverhuur

Wij beschikken over een grote ruimte. Binnen deze ruimte kunnen wij met verschuifbare wanden verschillende zalen creëren. De zalen zijn ook per dagdeel te huur. Voor tarieven verwijzen wij u naar onze website. Wilt u liever een grotere ruimte huren? Dat kan! Wij kunnen tot 250 mensen kwijt binnen onze locatie. Wilt u graag uw eigen catering verzorgen? Geen probleem, alles is bespreekbaar(079-3313625).

Voor Bedrijven:

U kunt bij ons terecht voor vergaderingen, trainingen en bedrijfsevenementen, eventueel met een compleet arrangement. Ook een lunch, diner, borrel of bittergarnituur is mogelijk. Wij beschikken over alle  audio en visuele apparatuur.

Verhuurmogelijkheden

Verhuurprijs is inclusief BTW  en exclusief schoonmaakkosten per 01-11-2017.

A. Van 07.00 uur tot 17.00 uur. Bij verhuur van 4 uur.

B. Weekend avonden Vrijdag t/m Zondag. Huurtijd ligt tussen 18.00 uur en 01.00 uur.

C. Schoonmaakkosten (bij ernstige vervuiling zullen extra schoonmaakkosten berekend worden)

 A. B. C.
Zaal  klein tot 35 personen €  100,- € 175,- €  25,-
Zaal groot tot 80 personen € 200,- € 375,- €  35,-
Zaal foyer incl. bar en koeling tot 70 personen € 275,- € 425,- €  50,-
Zaal groot + foyer tot 120/150 personen € 375,- € 650,- €  75,-
Zaal groot, klein en foyer tot 150/175 personen € 525,- € 850,- € 100,-
Dart ruimte tot 40 personen € 125,- op aanvraag € 25,-

 

U kunt de zaal, om eventueel te versieren, één uur voor aanvang van de verhuurtijd betreden. U heeft na afloop van de verhuurtijd één uur om op te ruimen. De zaal dient te worden achtergelaten zoals u hem vooraf heeft aangetroffen. Als u de zaal eerder dan een uur voorafgaand aan de verhuurtijd wilt betreden, dan zal hier in overleg een verhuurbedrag voor worden afgesproken. U kunt ook de gehele zaak afhuren ( 200-250 personen). De verhuurprijs zal in onderling overleg worden afgesproken. Heeft u andere huurwensen? Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 079 – 3313625.

Extra mogelijkheden

Wij verhuren ook:

 • Statafels en statafelhoezen
 • Bestek, Borden, Kop en schotels, Glaswerk, Thermoskannen
 • Caffing disks, Hotpots, Soepketels
 • Serveerschalen in vele maten
 • Koelkastjes
 • Tafels (opklapbaar rechthoekig)
 • Tuinstoelen
 • Gas BBQ (s) (wij kunnen ook  het vlees leveren zoals u dit graag wilt hebben)
 • Grote koelboxen
 • Bedienend personeel (met een minimum van 3 uur p.p.)

Wij adviseren bij uw feesten maar kunnen deze natuurlijk ook geheel verzorgen!

Huisregels van “De Tas

Zalenverhuur overeenkomst:

 1. Personeel achter de bar MOET, omdat wij u de vergunning verstrekken, 18 jaar of ouder zijn.
 2. Het is verboden open vuur te gebruiken in de zalen en of in de bar. Ook confetti/confetti kanon en rijst strooien is ten strengste verboden. Als dit toch gedaan wordt dan wordt er  € 50,00 aan schoonmaakkosten gerekend.
 3. Er mag niet in de zalen gekookt worden.
 4. Er mag alleen van warm houd bakken, rechauds, au bain-marie of chafing dish gebruik gemaakt worden om etenswaar warm te houden.
 5. Er mag niet worden afgewassen in de spoelbakken achter de bar.
 6. Versiering aan plafond wordt alleen gedaan onder toezicht. U krijgt hiervoor haakjes in bruikleen. (dit i.v.m. brandgevaar) Wandversiering is toegestaan. Wilt u wat anders dan kan hierover overleg over plaatsvinden
 7. Er mag niet in de zalen gerookt worden. Dit kan buiten op het binnenterras (rookcabine)
 8. Gebruik van elektriciteit in overleg. Niet meer dan één stekker in een stopcontact. Indien u van meerder  stop-contacten gebruik wilt maken laat dit ons dan van te voren weten. Wij kunnen dan eventueel groot stroom (380 volt) voor u regelen.
 9. Bij gebruik van een geluidsinstallatie, DJ, band, zangers/zangeressen moeten alle deuren en ramen gesloten zijn, tenzij anders aangegeven. Om 00.00 uur moet het volume naar beneden en om 01.00 uur moet het geluid definitief uit. WIJ BEPALEN HET GELUIDSNIVEAU EN BASS STERKTE. BIJ OVERTREDING GAAT DE MUZIEK DIRECT UIT. ( DIT I.V.M. MET DE VERGUNNING !!!!!!)
 10. Goederen van derden welke zich in ons pand bevinden vallen noch onder onze verzekering, noch onder onze verantwoordelijkheid. Dit geldt niet bij nadrukkelijke nalatigheid van onze kant of aantoonbare braak. Wij zullen de normale voorzieningen treffen ter bescherming en veiligheid van uw en onze goederen. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van uw eigendommen.
 11. Alle schade aan meubilair, serviesgoed, glaswerk of zaken aan/in en om het gebouw wordt verhaald bij de huurder
 12. De zalen worden met tafels en stoelen geleverd. U kunt dan zelf de zaal inrichten. Aan het einde van de avond moet alles weer in de oude staat worden teruggezet.
 13. De zalen worden schoon opgeleverd en moeten ook weer schoon worden afgeleverd. Aan het einde van de avond zullen wij een controle uitvoeren. Na onze goedkeuring van de zaal kan er afgerekend worden.
 14. Wij vragen een borgsom van €150,00 bij het vastleggen van een evenement. Het totale bedrag van deze reservering dient, onder aftrek van de borg, aan het einde van het evenement te worden voldaan, contant of met een pinbetaling. Bij een eventuele annulering gelden onze leveringsvoorwaarden .
 15. Mochten er op de avond nog vragen zijn, zoek ons dan op zodat wij die direct kunnen beantwoorden.